pondělí 9. prosince 2019

Kontroly na ročník 2020 připraveny.

První ročník Kolotoče propršel, ale druhý bude krásné počasí a vy se pěkně projedete. Datum jsem si předběžně stanovil na 1. 8. 2020.
Na prvním Kolotoči jste poznali okolí Kladna směrem na sever, jih a západ, v roce 2020 pojedete na jih směrem k Berounce. Kontroly tentokrát budou umístěny vždy na zajímavých objektech jako jsou: studánky, významné stromy, kapličky, zvoničky, pomníčky, navštívíte starou štolu a rozhlednu a možná budete hledat budete lesní jezírko a dřevěný křížek.
Prostor závodu mám už projetý a mám připravených 60 míst pro kontroly. Tím jsem tak trochu připravil rovnou ročníky dva. Ale mohu prozradit, že za 2 roky plánuji zvolit prostor kontrol na sever od Kladna.
Jaké místa kontrol nakonec vyberu zjistíte až v srpnu, ale již nyní se můžete podívat na fotky z projíždění prostoru ve fotogalerii.
Centrum závodu zůstává stejné, jako minule - na Sletišti. Bude to na 5 hodin a v plánu je i závod pro děti s doprovodem rodičů. Nic vám ale nebrání v tom vzít děti na dlouhý závod. Kontrol bude dost i v blízkém okolí Kladna. Hustota rozmístění kontrol bude se vzdáleností klesat, aby rozdíly v počtu sebraných kontrol dvojicemi byly velmi podobné.

Žádné komentáře:

Okomentovat